viernes, 25 de junio de 2010

Visites, restaurants i tastos‏ al Vijazz 2010


Guia de restaurants


El Caixa Penedès Vijazz 2010 espera aplegar més de 45.000 persones en els tres dies de fira. Per tal de no quedar-vos sense plaça, us recomanem que reserveu el restaurant i/o l'hotel prèviament. Alguns restaurant realitzen un menú especial per a l'ocasió. Consultar el llistat de restaurants recomanats.

Visites culturals i enoturisme

Durant el dies de la fira s'ha programat un ampli programa de visites cultural i a cellers, per tal de donar a conèixer el territori i apropar els visitants al món del vi. Ja es pot consultar el calendari de visites al web http://www.caixapenedesvijazz.com/defaultvijazz.asp?pag=VJ-13-VISITES-CELLERS  i fer la reserva prèvia enviant un e-mail a info@enoturismepenedes.cat.
Sessions de tast

Enguany, per donar cabuda al gran nombre de persones interessades en realitzar una sessió de tast durant el Caixa Penedès Vijazz, s'han habilitat dues sales complementàries a la carpa de la fira de vins, una sala al Centre Agrícola, i l'altra a la Sala Airolo. La meitat de les places pels tastos es lliuren amb la reserva prèvia, enviant un e-mail a info@vijazzpenedes.com  Encara queden algunes places disponible per algunes sessions. Consulta ara el web i apunta't-hi.

http://www.caixapenedesvijazz.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario