martes, 4 de mayo de 2010

L ´Ivori Negre 2007 Premiat al Concours Mondial de Bruxelles


Estimats amics i col.laboradors,


us informem que l’Ivori Negre 2007 ha aconseguit, per tercera vegada consecutiva,  medalla d'or a la 17a edició del Concours Mondial de Bruxelles que va tenir lloc a Palermo del 23 al 25 d'Abril del 2010.

Aquest concurs ha reunit a 250 catadors de tot el món que tenien com a objectiu tastar més de 6900 mostres de vi representant a cellers de 54 països. El prestigi d'aquest concurs és innegable, i s'ha consolidat amb el pas dels anys gràcies a que les mostres s'agrupen en sèries homogènies amb criteris d'origen i tipus de producte, i són presentades completament "a cegues", sense que els tastadors (grans personalitats del món del vi, enòlegs, periodistes especialitzats, compradors, membres de sindicats productors) puguin percebre cap informació sobre l'ampolla (a excepció de l'anyada de producció).

Aquest fet no fa més que ratificar l'excel.lent qualitat dels vins, tant blancs com negres, que elabora Alella Vinicola any rere any.

La base varietal la formen la Garnatxa negra i el Cabernet Sauvignon complementats amb el Syrah. La criança s'ha realitzat en bótes de roure francès de 300, 400 i 500 litres durant 14 mesos. Color cirera fosc, nas amb un profund aroma de fruits negres (pruna i figa), balsàmic i amb notes especiades. Boca molt carnosa, glicèrica i sedosa. Gran equilibri i estructura. Final llarg i elegant amb matisos de regalèssia i fumats.

Combina perfectament amb plats de carns a la brasa o al forn, guisats de caça, formatges

http://www.alellavinicola.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario